مواد لازم برای تهیه کیک لیمو
آرد ۳ پیمانه
پودر شکر ۱ و یک دوم پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
شیر نیم پیمانه
روغن نیم پیمانه
رنده پوست لیمو ۱ قاشق غذاخوری
آب لیموترش یک سوم پیمانه
بکین پودر دو قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
تخم مرغها رو توی کاسه میشکنیم و پودر شکر رو اضافه میکنید و خوب با دور تند همزن میزنید که سفید رنگ بشه و کش بیاد. به ترتیب روغن، شیر، رنده پوست لیمو، آب لیموی تازه و در آخر مخلوط آرد و بکین پودر رو اضافه میکنید.
فر رو هم که قبلا با دمای ۱۷۰ درجه پیش گرمایش کردید. مواد کیک رو توی قالب میریزید و میذارید برای مدت ۲۰ دقیقه توی فر. با استفاده از فرو یک سیخ چوبی توی کیک مطمئن شوید کیک کاملا مغز پخت شده. کیک رو از قالب بیرون بیارید و بگذارید خنک بشه.
من برای تزیین چون از هر مدل قالب فقط یه سایز دارم پس دو سانت از دور کیک رو بریدم، ژله لیمو ساختم گذاشتم نیم بند بشه. کیک رو توی قالب گذاشتم دورش رو آروم ژله ریختم و توی ژله هم برش ها لیمو گذاشتم. و بعد گذاشتمش توی یخچال که کاملا ژله ببنده. نیم ساعت بعد سشوار دور قالب گرفتم و به راحتی کیک رو از توی قالب وارونه کردم توی ظرف و روی کیک رو کِرم لیمو کشیدم.
مواد لازم برای روکش کرم لیمو:
رنده پوست لیمو یک قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه ۴ قاشق غذاخوری
ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
دو قاشق غذاخوری آب
خامه صبحانه ۷۰ گرم (تقریبا نصف خامه صبحانه)
من برای اینکه رنگش یه ریزه سبز تر بشه یک قاشق غذاخوری ژله لیمویی هم ریختم
ژلاتین رو با یک قاشق آب سرد و ژله لیمو و آب داغ رو با هم مخلوط میکنید خامه رو به این مخلوطاضافه میکنیم و میگذاریم ماکروفر با قدرت ۹۰۰ بیست ثانیه و اگر ماکروفر ندارید به روش بنماری این مخلوط رو ذوب میکنید. رنده پوست لیمو و آب لیمو رو هم بهش اضافه میکنیم و میگذاریم توی دمای محیط خنک بشه. و بعد میتونید روی کیک بکشید و بگذارید یخچال. این کرم واقعا خوشمزه س.